ONE DAY, OR DAY ONE?!

Word nu gratis lid van "Lucky Lukes training club" om samen met mij de sterkste, fitste en gezondste versie van jezelf te worden!

David Israël

"Lucas is een topcoach en een enorme inspiratiebron! Hij hielp me zowel mentaal als fysiek de beste versie van mezelf te worden. Pushte me keer op keer om mijn grenzen te verleggen en leerde me hoe ik mijn resultaten kan behouden terwijl ik kan blijven genieten."

In Lucky Lukes training club ga je aan de slag
met volgende 3 pijlers:

training

Adhv kracht- en loop/endurance training bouwen an het sterkste en fitste lichaam dat je ooit had!

voeding

Je leert hoe je je lichaam moet voeden zodat je vet verliest, meer energie krijgt en gezonder word dan ooit!

mindset

We bouwen aan een sterke mindset zodat je sterker in je schoenen staat, leert doorzetten wanneer het moeilijk wordt en grens na grens verlegd! 

Ik ben Lucas Van Deynze, topsporter en personal coach!

Bijna mijn hele leven lang ben ik dag in, dag uit met sport, gezondheid en mindset bezig. 

Sinds een jaar of 10 breng ik die passie en kennis over op anderen, om hen te helpen de beste, sterkste, fitste en gezondste versie van zichzelf te worden. 

En ja, ook jouw kan ik daarbij helpen! 

De methoden die ik uitlijn in “Lucky Lukes training club” zijn verantwoordelijk voor de resultaten bij 100de mannen en vrouwen in België en Nederland.

Kies vandaag voor “day one”, word gratis lid en laat mij je helpen!

Enkele dingen die aan bod komen in Lucky Lukes training club:

Dit is slechts een kleine greep uit het grote aanbod dat je zal vinden als je lid word van Lucky Lukes training club.

wekelijks loop- en krachttraining schema

Iedere week krijg je een nieuw trainingsschema dat bestaat uit 2 à 3 krachttrainingen die je van thuis uit kan afwerken met weinig materiaal en 2 à 3 looptrainingen. De trainingen worden opgedeeld in 3 niveau’s: beginner – intermediate – advanced zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen. 

voedings- en dieetadvies

Adhv onze videocourse leer ik je wat je moet doen om energieker en gezonder te worden, sneller te herstellen van je trainingen en gewicht te verliezen zonder dat je hiervoor streng hoeft te diëten.

mij als jouw personal coach

Loop je ergens tegen aan, wil je meer bijleren, of is er iets anders waarvoor je hulp nodig hebt? Dan ben ik er als jouw persoonijke coach om je daarbij te helpen! 

Word nu gratis lid van
Lucky Lukes training club!

97
0
00
4 wekelijks
  • Word gratis lid tot 31/12/2023
  • Krijg volledige toegang tot Lucky Lukes training club
  • Start 2024 met een BANG!
Populair

FAQ

De meest gestelde vragen.

De challenge vindt volledig online plaats. Bij je inschrijving zal je toegang krijgen tot onze FB Community. Hierin kan je het trainingsschema en de videotrainingen terugvinden. 

Binnen de 48u na je inschrijving kan je kosteloos annuleren. Daarnaast kan je je traject stopzetten wanneer je maar wil door te mailen naar lucas@lucasvandeynze.be ten laatste 7 dagen voor je volgende automatische betaling.

Het trainingsschema is opgedeeld in 2 à 3 krachttrainingen en 2 à 3 looptrainingen. Bij elke training kan je je eigen niveau kiezen (beginner – intermediate – advanced) afhankelijk daarvan zal je training meestal 30 à 60 minuten in beslag nemen.